Onpas ollut huisketta ja hulinaa tänä kesänä, Pentutohinassa on hyvin kesä vierähtänyt. Ei ole ehtinyt / jaksanut tätä blogiakaan pahemmin päivitellä. 

Kaksi pentua vielä täällä meidän ilonamme touhuilee. Urospentu, Voitto nimeltään muuttaa uuteen kotiinsa torstaina 16.8. ja Siiri niminen tyttö jääkin sitten meille asumaan <3IMG_7350.jpg

Jukka & Siiri <3

IMG_7307.jpg

Siiri ja Voitto pääsivät käymään äipän kanssa rannassa.

Kyllä tähän kesään mahtui muutakin kuin pentujen kaitsemista. Käytiin Danan kanssa kolmet ja Aidan kanssa kahdet vepe-kokeet. Joka kokeesta tuli koirille tulokset, mutta harmituksen harmitus, kun Aida pääsi säihkähtämään vepe-leirillä hukkuvaa ja nyt ei halua lähteä hukkuvaa noutamaan :( Muuten täydet pisteet 1-3 liikkeistä molemmissa kokeissa. Ennen tätä harmillista säihkähtämistä oli hukkuvan noutaminen sen lempiliike ja suurella palolla lähti sitä suorittamaan. No, Aida on nyt loppukesän /syksyn tauolla vepeilystä. Jospa se siitä. Danalla on vielä 1-2 koetta tulossa parin viikon kuluttua. Toivotaan, että sieltä tulee se toinen ALO1 tulos, kun koira kyllä osaa homman.

Näyttelyreissuja ei kesän aikana olla tehty. Ainoastaan ihan alkukesästä Aida pyörähti kehässä Salossa ja Forssassa. Forssasta mukaan tarttui toinen serti ja nyt sitten odotellaan, että 2 vuoden ikä täyttyy ja toivotaan sitä kolmatta sertiä. On vaan melko vähän näyttelyjä enää loppuvuodesta. No, jos ei tänä vuonna, niin ehtiihän tuota "pyydystellä" ensi vuonnakin. Hauskaa, että A-pentueesta tällä hetkellä kolmella on sama tilanne. Toivottavasti valioituvat kaikki ja suht lähekkäin, niin saataisiin samaan lansu-lehteen Metsätalolaisista komiat kuvat :D

Tässäpä näitä taas Metsätalon kuulumisia. Ensi viikonloppuna Siiri pääseekin jo eka kertaa matkoille ihan Hankoon saakka. Doris-äippä lähtee tueksi ja turvaksi, opettaa pentusta hotellielämään. Toiset koirat jäävät luotettavan hoitajan huomaan kotiin. Saadaan viettää me ihmisetkin hieman rauhallisempi ja rentouttava kylpyläviikonloppu.