Viime viikonloppuna pääsi pitkästä aikaa kolme Metsätalolaista näyttelykehiin. Voitto (M. Betula Davurica) osallistui Seinäjoen ryhmänäyttelyyn, tuloksena PU1, SERT ja ROP. Siiri (M. Betula Nana) osallistui Ristiinan ryhmikseen, tuloksena PN1, SERT ja VSP. Rotunsa paras oli Chevillan kasvatti, joka on myös Metsätalolaisten sukua ja niin isöäitinsä Doriksen näköinen koisuli.

Kehässä pyörähti myös Anni (M. Tangelstiina). Annillahan ei ole päässyt kertymään näyttelykokemusta vielä kun koronan takia peruttu näyttelyjä, joihin olisi päässyt muuten osallistumaan. Hienosti Anni kuitenkin esiintyi, saaden arvostelussa ERI:n.

Voitto.jpg

Sipsu.jpg

Kerrottakoon vielä, että Aida kävi maanantaina 7.9. ensimmäisessä proge-testissä, joka odotetusti oli vielä matala 0.83. Tänään uusi näyte, jonka vastaus saadaan huomenna. Jos joku ihmettelee miksi käytetään ell:ssä, jossa ei analysoida näytteitä (eli ns. pikatesti), niin tämä on hedelmöityksen tekevän ell:n ohje. Pikanäytteissä ollut kuulema niin paljon virheellisiä tuloksia, ettei sellaista suositellut ollenkaan. Nyt lähdetäänkin sinne näytteenottoon ja toivotaan, ettei kovin monesti enää tarvitsisi siellä rampata. Heippattirallaa tällä erää.