Pääsiäinen menikin rattoisasti koiramaisissa puuhissa. Pitkäperjantaina käytiin Salon seudun noutajien perinteisessä mätsärissä Siirin ja Aidan kanssa. Koirakkoja oli taas paljon. Mies ja koira-kehässä Jukka & Aida sijoittuivat 4. sijalle, osallistujia oli 15. Hyvä sijoitus!

Siiri sai mahdottoman hepulin kun Aida pääsi kehään ja hänen täytyi odotttaa. Loppua kohden hepulointi onneksi väheni. Tuli kakaralle tosi hyvää näyttelyharjoitusta.

IMG_8891.jpg

IMG_8892.jpg

IMG_8888.jpg

Lankalauantaina meidän tyttökatras sai uuden leikkikaverin samalla kylällä asuvasta Leo-pojasta. Leo (7 kk) alkuun "ujosteli", mutta yhteinen sävel löytyi nopeasti. 

IMG_8911.jpg

IMG_8905.jpg

IMG_8915.jpg

Sunnuntaina miehet kävivät vetämässä maastoon jäljet Siirille ja Danalle. Tänään maanantaina käytiin jäljet kokemassa. 

Melkoisen hyvin menivät molemmat.  Siiristä olen erityisen ylpeä, koska tämä oli vasta sen kolmas jälki ja ensimmäinen kunnolla vanhettunut jälki ja ikää toisella vasta 10 kk.  Kyllä siitä hyvä mejä-koira vielä tulee ja saattaa Danastakin vielä sellaisen saada kun malttia sille tullut iän mukana.

IMG_8924.jpg

IMG_8925.jpg

IMG_8932.jpg

IMG_8933.jpg

IMG_8935.jpg

Saatiin metsästä tuliaisiakin. Tuo suurin hirven sarvi löytyi tänään jäljeltä ja pienempi pari lötyi pari viikoa sitten metsälenkiltä. Itse asiassa näistä pienemmistä sarvista Doris löysi ensin toisen sarven ja otti sen kantoon. Sen jälkeen Jukka löysi sille parin vähän matkan päästä. 

Liikutaan sen verran paljon riistarikkaassa maastossa, että näitä jättösarvia alkaa kertyä nurkkiin aika lailla. Hauska niitä on aina löytää, vaikka keksitäkkään niille kaikille käyttöä.