Kuten tuossa edellisessä päivityksessä kerroinkin jo, että Joensuun näyttelyssä tavattiin Martan sulho Hessu. Aivan ihastuttava pari niin luonteeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Tässä pariskunta yhdessä ja erikseen.

Martan juoksuja odotellaan alkavaksi maalis-huhtikuun vaihteeseen.

Kuvien ja sukutaulun alla luonnekuvaukset molemmista.

IMG_8659.jpg

Hessu.jpg

Hessu (Polarfriend Hector)

martta%20vol2.jpg

Martta (Metsätalon Augustina)

Tässä suunnitellun pentueen sukutaulu:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI53262/16&ReknoI=FI24360/15

Vanhemmat ovat DM ja MD-geenitestattu. Molemmat ovat DM N/N ja MD N/N.

Marttaa on helppo rakastaa ja Martta rakastaa kaikkia. Se tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin eläintenkin. Martta käy töissä emäntänsä kanssa vaikeasti kehitysvammaisten asumisyksikössä. Se osaa ottaa hyvin kaikki asukkaat, ei säiky kovia ääniä, yllättäviä tilanteita, eikä myöskään yllättävää / erillaista käsittelyä. Martta on käytöskeltään rauhallinen ja rento kun tilanne sitä vaatii, mutta toiminnallinen kun toimintaa tiedossa. Samassa paketissa siis hieno koti-, työ- ja harrastuskoira.Martta rakastaa uimista.

Hessu on kaikkien kaveri. Mukavan rauhallinen kotikoira, jolla riittää energiaa ja intoa harrastuksiin. Hessu ei ole mikään lauman alfa, mutta muistaa huomauttaa, jos hänelle tullaan rähjäämään. Hessu harrastaa emäntänsä kanssa vepeä ja lajin liikkeet sillä on ollut alusta saakka selkäytimessä. Emäntänsä kertoman mukaan Hessu on muutenkin helposti koulutettava koisuli joka tulee kaikkien kanssa toimeen ja kaikki sen kanssa.